Game of Thrones

Game of Thrones har blitt kjent som en av verdens mest populære TV-serier akkurat nå, og har 9.5 stjerner på IMDB. 24. april kom første episode av sesong 6 ut.

Game of Thrones er basert på bokserien En Sang om Is og Ild, og foregår i det oppdiktede universet Westeros. Serien har fantasyelementer som drager, magi og zombier. Serien har blitt kjent for at det ikke er noe fast god og ond, og hvem som helst av karakterene kan dø når som helst.

Bokserien er fortsatt ikke skrevet ferdig, og sjette sesong er for det meste originalt materiale, som ikke er å finne i noen av bøkene. Mange fans er bekymret for hva dette vil ha å si for TV-serien, og om den kan fortsette å være like bra som før. Mange er også bekymret for hva det vil ha å si for bokserien, der det ennå er to bøker som ikke har blitt skrevet ferdig ennå.

Det gjenstår vel bar å se videre for å finne ut om TV-serien kan fortsette å nå opp til fans interesse, og fortsette å være like populært som før.

Personlig gir jeg serien terningkast 6.-C

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Moon Man

Moon Man

100, Vefsn

Dette er bloggen til valgfaget medier og informasjon for klasse 10. LINKER http://www.kippermoen-ungdomsskole.no/forsiden.281590.no.html google.com/ mediekip10.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits