Pay 2 win

I de fleste «gratis» spill er det ofte et alternativ å kjempe flere lange spill kamper eller gjøre vanskelige utfordringer for å få noe kult kosmetisk eller for å få en rifle som er 2x så bra som den alle andre har. I noen spill er det ett ekstra alternativ, og det er å kjøpe denne riflen tidlig uten å gå igjennom flere dager med slit.

Noen ganger er det ikke en gang mulig å kjøpe den «beste» riflen med mindre det brukes virkelige penger og ikke spillets valuta. Disse spillene er dubbet «Pay 2 win» som betyr betal for å vinne. Det viser at betalende spillere har en urettferdig fordel ovenfor de som velger å ikke betale.

I noen av dagens spill er det til og med sånne alternativer med i 500krs spill, som man allerede har måttet betale ganske mye for relativt til alle andre spill på markedet. Et godt eksempel på det er Assassins creed der man kna kjøpe de sterkeste våpnene med ordentlige penger, eller et spill som heter WarZ som også prøver å sanke inn så mange penger som mulig.

Det er ikke kosmetisk men heller noe som kan forandre spillopplevelsen for deg og andre helt. Det er ikke noe folk burde ha tilgang til å kjøpe uansett om spillutvikler vill ha mer penger, siden det ødelegger spillet for alle andre, og de som betaler blir sett på som drittsekker av resten av det spillets samfunn. Dette kan føre til såkalt mobbing, noe som vi må jobbe med å forhindre spesielt i samfunn som allerede er ganske slemme mot hverandre på nettet.

Volvo pls fix

-kj

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Moon Man

Moon Man

100, Vefsn

Dette er bloggen til valgfaget medier og informasjon for klasse 10. LINKER http://www.kippermoen-ungdomsskole.no/forsiden.281590.no.html google.com/ mediekip10.blogg.no/

Kategorier

Arkiv

hits